Λεξιλόγιο

Μουσική» இசை

games images

அக்கார்டியன்
akkārṭiyaṉ
το ακορντεόν

games images

பலேலெய்கா
palēleykā
η μπαλαλάϊκα

games images

இசைக்குழு
icaikkuḻu
η μπάντα

games images

பாஞ்சோ இசைக்கருவி
pāñcō icaikkaruvi
το μπάντζο

games images

க்ளாரினெட்
kḷāriṉeṭ
το κλαρινέτο

games images

கச்சேரி
kaccēri
η συναυλία

games images

டிரம்
ṭiram
το τύμπανο

games images

டிரம்ஸ்
ṭirams
τα τύμπανα

games images

புல்லாங்குழல்
pullāṅkuḻal
το φλάουτο

games images

பெரும் பியானோ
perum piyāṉō
το πιάνο με ουρά

games images

கிடார்
kiṭār
η κιθάρα

games images

அரங்கு
araṅku
η αίθουσα

games images

விசைப்பலகை
vicaippalakai
το αρμόνιο

games images

மவுத் ஆர்கன்
mavut ārkaṉ
η φυσαρμόνικα

games images

இசை
icai
η μουσική

games images

இசை தாள்தாங்கி
icai tāḷtāṅki
το αναλόγιο

games images

இசைக் குறிப்பு
icaik kuṟippu
η νότα

games images

இசை ஆர்கன்
icai ārkaṉ
το όργανο

games images

பியானோ
piyāṉō
το πιάνο

games images

சாக்சஃபோன்
cākcaḥpōṉ
το σαξόφωνο

games images

பாடகர்
pāṭakar
ο τραγουδιστής

games images

கம்பி இழை
kampi iḻai
οι χορδές

games images

ஊதுகொம்பு
ūtukompu
η τρομπέτα

games images

ஊதுகொம்பு வாசிப்பவர்
ūtukompu vācippavar
ο τρομπετίστας

games images

வயலின்
vayaliṉ
το βιολί

games images

வயலின் பெட்டி
vayaliṉ peṭṭi
η θήκη βιολιού

games images

சைலோபோன்
cailōpōṉ
το ξυλόφωνο