Λεξιλόγιο

Ποτά» பானங்கள்

games images

மது
matu
το αλκοόλ

games images

பீர்
pīr
η μπύρα

games images

பீர் பாட்டில்
pīr pāṭṭil
το μπουκάλι μπύρας

games images

பாட்டில் மூடி
pāṭṭil mūṭi
το καπάκι

games images

கப்புச்சினோ காபி
kappucciṉō kāpi
ο καπουτσίνο

games images

ஷாம்பைன்
ṣāmpaiṉ
η σαμπάνια

games images

ஷாம்பைன் கண்ணாடி
ṣāmpaiṉ kaṇṇāṭi
το ποτήρι σαμπάνιας

games images

காக்டெய்ல்
kākṭeyl
το κοκτέιλ

games images

காபி
kāpi
ο καφές

games images

தக்கை
takkai
ο φελλός

games images

தக்கைத் திருகாணி
takkait tirukāṇi
το τιρμπουσόν

games images

பழச்சாறு
paḻaccāṟu
ο χυμός φρούτων

games images

புனல்
puṉal
το χωνί

games images

பனிக்கட்டி
paṉikkaṭṭi
το παγάκι

games images

கூஜா
kūjā
η κανάτα

games images

கொதி கெண்டி
koti keṇṭi
ο βραστήρας

games images

மது பானம்
matu pāṉam
το λικέρ

games images

பால்
pāl
το γάλα

games images

குவளை
kuvaḷai
η κούπα

games images

ஆரஞ்சு சாறு
ārañcu cāṟu
ο χυμός πορτοκαλιού

games images

பெரிய கூஜா
periya kūjā
η κανάτα

games images

நெகிழி கோப்பை
nekiḻi kōppai
το πλαστικό ποτήρι

games images

சிவப்பு ஒயின்
civappu oyiṉ
το κόκκινο κρασί

games images

உறுஞ்சு குழாய்
uṟuñcu kuḻāy
το καλαμάκι

games images

தேநீர்
tēnīr
το τσάι

games images

தேனீர் பாத்திரம்
tēṉīr pāttiram
η τσαγιέρα

games images

வெப்பக்காப்புக் குடுவை
veppakkāppuk kuṭuvai
το θερμός

games images

தாகம்
tākam
η δίψα

games images

தண்ணீர்
taṇṇīr
το νερό

games images

விஸ்கி
viski
το ουίσκι

games images

வெள்ளை ஒயின்
veḷḷai oyiṉ
το λευκό κρασί

games images

மது
matu
το κρασί