Λεξιλόγιο

Ώρα» காலம்

games images

ஒலிக்கடிகாரம்
olikkaṭikāram
το ξυπνητήρι

games images

பண்டைய வரலாறு
paṇṭaiya varalāṟu
η αρχαία ιστορία

games images

பழங்காலத்துக்குரிய
paḻaṅkālattukkuriya
η αντίκα

games images

சந்திப்புப் புத்தகம்
cantippup puttakam
το βιβλίο ραντεβού

games images

இலையுதிர் / வீழ்ச்சி
ilaiyutir/ vīḻcci
το φθινόπωρο

games images

இடைவெளி
iṭaiveḷi
το διάλειμμα

games images

காலண்டர்
kālaṇṭar
το ημερολόγιο

games images

நூற்றாண்டு
nūṟṟāṇṭu
ο αιώνας

games images

கடிகாரம்
kaṭikāram
το ρολόι

games images

காபி இடைவேளை
kāpi iṭaivēḷai
το διάλειμμα καφέ

games images

தேதி
tēti
η ημερομηνία

games images

எண்ணியல் கடிகாரம்
eṇṇiyal kaṭikāram
το ψηφιακό ρολόι

games images

கிரகணம்
kirakaṇam
η έκλειψη

games images

இறுதி
iṟuti
το τέλος

games images

எதிர்காலம்
etirkālam
το μέλλον

games images

வரலாறு
varalāṟu
the ιστορία

games images

நாழிகை அளக்கும் கருவி
nāḻikai aḷakkum karuvi
η κλεψύδρα

games images

இடைக்காலம்
iṭaikkālam
ο μεσαίωνας

games images

மாதம்
mātam
ο μήνας

games images

காலை
kālai
το πρωί

games images

கடந்த காலம்
kaṭanta kālam
το παρελθόν

games images

பாக்கெட் கடிகாரம்
pākkeṭ kaṭikāram
το ρολόι τσέπης

games images

காலந்தவறாமை
kālantavaṟāmai
η τακτικότητα

games images

அவசரத்தில்
avacarattil
η βιασύνη

games images

பருவங்கள்
paruvaṅkaḷ
οι εποχές

games images

வசந்த காலம்
vacanta kālam
η άνοιξη

games images

சூரிய கடிகாரம்
cūriya kaṭikāram
το ηλιακό ρολόι

games images

சூரியோதயம்
cūriyōtayam
η ανατολή του ηλίου

games images

சூரியஸ்தமம்
cūriyastamam
το ηλιοβασίλεμα

games images

நேரம்
nēram
ο χρόνος

games images

காலம்
kālam
η ώρα

games images

காத்திருக்கும் நேரம்
kāttirukkum nēram
ο χρόνος αναμονής

games images

வார இறுதி
vāra iṟuti
το σαββατοκύριακο

games images

ஆண்டு
āṇṭu
το έτος