Λεξιλόγιο

Σώμα» உடல்

games images

கை
kai
ο βραχίονας

games images

பின்புறம்
piṉpuṟam
το πίσω μέρος

games images

வழுக்கைச் தலை
vaḻukkaic talai
το φαλακρό κεφάλι

games images

தாடி
tāṭi
η γενειάδα

games images

இரத்தம்
irattam
το αίμα

games images

எலும்பு
elumpu
το κόκκαλο

games images

பிட்டம்
piṭṭam
το κάτω μέρος

games images

பின்னல்
piṉṉal
η πλεξούδα

games images

மூளை
mūḷai
ο εγκέφαλος

games images

மார்பு
mārpu
το στήθος

games images

காது
kātu
το αυτί

games images

கண்
kaṇ
το μάτι

games images

முகம்
mukam
το πρόσωπο

games images

விரல்
viral
το δάχτυλο

games images

கைரேகை
kairēkai
το δακτυλικό αποτύπωμα

games images

முஷ்டி
muṣṭi
η γροθιά

games images

பாதம்
pātam
το πόδι

games images

மயிர்
mayir
τα μαλλιά

games images

முடி வெட்டுதல்
muṭi veṭṭutal
το κούρεμα

games images

கை
kai
το χέρι

games images

தலை
talai
το κεφάλι

games images

இதயம்
itayam
η καρδιά

games images

ஆள்காட்டி விரல்
āḷkāṭṭi viral
ο δείκτης

games images

சிறுநீரகம்
ciṟunīrakam
το νεφρό

games images

முழங்கால்
muḻaṅkāl
το γόνατο

games images

கால்
kāl
το πόδι

games images

உதடு
utaṭu
το χείλος

games images

வாய்
vāy
το στόμα

games images

மயிர்சுருள்
mayircuruḷ
η μπούκλα

games images

எலும்புக் கூடு
elumpuk kūṭu
ο σκελετός

games images

தோல்
tōl
το δέρμα

games images

மண்டை ஓடு
maṇṭai ōṭu
το κρανίο

games images

பச்சை குத்தல்
paccai kuttal
το τατουάζ

games images

தொண்டை
toṇṭai
ο λαιμός

games images

கட்டை விரல்
kaṭṭai viral
ο αντίχειρας

games images

கால்விரல்
kālviral
το δάχτυλο του ποδιού

games images

நாக்கு
nākku
η γλώσσα

games images

பல்
pal
το δόντι

games images

பொய்முடி
poymuṭi
η περούκα