Λεξιλόγιο

Φύση» இயற்கை

games images

வளைவு
vaḷaivu
το τόξο

games images

தானியக் களஞ்சியம்
tāṉiyak kaḷañciyam
ο αχυρώνας

games images

விரிகுடா
virikuṭā
ο κόλπος

games images

கடற்கரை
kaṭaṟkarai
η παραλία

games images

நீர்க்குமிழி
nīrkkumiḻi
η φυσαλλίδα

games images

குகை
kukai
το σπήλαιο

games images

பண்ணை
paṇṇai
το αγρόκτημα

games images

தீ
η φωτιά

games images

கால் தடம்
kāl taṭam
το ίχνος / αποτύπωμα

games images

உலகம்
ulakam
η υδρόγειος

games images

அறுவடை
aṟuvaṭai
η συγκομιδή

games images

வைக்கோல் கட்டு
vaikkōl kaṭṭu
οι μπάλες σανού

games images

ஏரி
ēri
η λίμνη

games images

இலை
ilai
το φύλλο

games images

மலை
malai
το βουνό

games images

சமுத்திரம்
camuttiram
ο ωκεανός

games images

அகலப் பரப்புக் காட்சி
akalap parappuk kāṭci
το πανόραμα

games images

பாறை
pāṟai
ο βράχος

games images

வசந்தகாலம்
vacantakālam
η άνοιξη

games images

சதுப்பு நிலம்
catuppu nilam
το έλος / ο βάλτος

games images

மரம்
maram
το δέντρο

games images

அடிமரம்
aṭimaram
ο κορμός δέντρου

games images

பள்ளத்தாக்கு
paḷḷattākku
η κοιλάδα

games images

காட்சி
kāṭci
η θέα

games images

நீர் ஊற்று
nīr ūṟṟu
ο πίδακας νερού

games images

நீர்வீழ்ச்சி
nīrvīḻcci
ο καταρράκτης

games images

அலை
alai
το κύμα