Λεξιλόγιο

Οικονομικά» நிதி

games images

ஏடிஎம்
ēṭi'em
το ΜΑΣ/ ΑΤΜ

games images

கணக்கு
kaṇakku
ο λογαριασμός

games images

வங்கி
vaṅki
η τράπεζα

games images

கரென்ஸி நோட்டு
kareṉsi nōṭṭu
το χαρτονόμισμα

games images

காசோலை
kācōlai
η επιταγή

games images

ரஸீது மெஷின்
rasītu meṣiṉ
το ταμείο

games images

நாணயம்
nāṇayam
το νόμισμα

games images

கரென்ஸி நோட்டுக்கள்
kareṉsi nōṭṭukkaḷ
το νόμισμα

games images

வைரம்
vairam
το διαμάντι

games images

டாலர்
ṭālar
το δολάριο

games images

நன்கொடை
naṉkoṭai
η δωρεά /χορηγία

games images

யூரோ
yūrō
το ευρώ

games images

பணமாற்று விகிதம்
paṇamāṟṟu vikitam
η συναλλαγματική ισοτιμία

games images

தங்கம்
taṅkam
ο χρυσός

games images

ஆடம்பரம்
āṭamparam
η πολυτέλεια

games images

நிலவு சந்தை விலை
nilavu cantai vilai
η τιμή αγοράς

games images

உறுப்பினர்
uṟuppiṉar
η ιδιότητα μέλους

games images

பணம்
paṇam
τα χρήματα

games images

சதவிகிதம்
catavikitam
το ποσοστό επί τοις εκατό

games images

உண்டியல்
uṇṭiyal
ο κουμπαράς

games images

விலைச் சீட்டு
vilaic cīṭṭu
το τίμημα

games images

பணப்பை
paṇappai
το πορτοφόλι

games images

இரசீது
iracītu
η απόδειξη

games images

பங்கு சந்தை
paṅku cantai
το χρηματιστήριο

games images

வர்த்தகம்
varttakam
το εμπόριο

games images

பொக்கிஷம்
pokkiṣam
ο θησαυρός

games images

பணப்பை
paṇappai
το πορτοφόλι

games images

செல்வம்
celvam
ο πλούτος