Λεξιλόγιο

Φυτά» தாவரங்கள்

games images

மூங்கில்
mūṅkil
το μπαμπού

games images

அரும்பு மலர்ச்சி
arumpu malarcci
η ανθοφορία

games images

மலர்கள் பூச்செண்டு
malarkaḷ pūcceṇṭu
το μπουκέτο λουλουδιών

games images

கிளை
kiḷai
το κλαδί

games images

மொட்டு
moṭṭu
το μάτι

games images

கள்ளிச்செடி
kaḷḷicceṭi
ο κάκτος

games images

க்ளோவர்
kḷōvar
το τριφύλλι

games images

தாவரக் கூம்பு
tāvarak kūmpu
το κουκουνάρι

games images

கார்ன்ஃப்ளவர்
kārṉḥpḷavar
το αγρόστεμμα

games images

க்ரோகஸ்
krōkas
ο κρόκος

games images

டாஃபடில்
ṭāḥpaṭil
ο νάρκισσος

games images

டெய்சி
ṭeyci
η μαργαρίτα

games images

டான்டேலியன்
ṭāṉṭēliyaṉ
η πικραλίδα

games images

மலர்
malar
το λουλούδι

games images

பசுமை இலைகள்
pacumai ilaikaḷ
το φύλλωμα

games images

தானியம்
tāṉiyam
ο κόκκος

games images

புல்
pul
το χορτάρι

games images

வளர்ச்சி
vaḷarcci
η ανάπτυξη

games images

நீலோற்பலம்
nīlōṟpalam
ο υάκινθος

games images

புல்வெளி
pulveḷi
το γκαζόν

games images

லில்லி
lilli
ο κρίνος

games images

ஆளி விதை
āḷi vitai
ο λιναρόσπορος

games images

காளான்
kāḷāṉ
το μανιτάρι

games images

ஆலிவ் மரம்
āliv maram
η ελιά

games images

பனை மரம்
paṉai maram
ο φοίνικας

games images

பான்சி
pāṉci
ο πανσές

games images

குழிப்பேரி மரம்
kuḻippēri maram
η ροδακινιά

games images

தாவரம்
tāvaram
το φυτό

games images

கசகசா செடி
kacakacā ceṭi
η παπαρούνα

games images

வேர்
vēr
η ρίζα

games images

ரோஜா
rōjā
το τριαντάφυλλο

games images

விதை
vitai
ο σπόρος

games images

பனித்துளிப் பூ
paṉittuḷip pū
η λευκόιο

games images

சூரியகாந்தி
cūriyakānti
ο ηλίανθος / το ηλιοτρόπιο

games images

முள்
muḷ
το αγκάθι

games images

அடிமரம்
aṭimaram
ο κορμός

games images

ட்யூலிப்
ṭyūlip
η τουλίπα

games images

நீர் லில்லி
nīr lilli
το νούφαρο

games images

கோதுமை
kōtumai
το σιτάρι