Ανεικονικοί / Αφηρημένοι όροι» கருத்தியலான பதங்கள்
நிர்வாகம்
nirvākam
η διοίκηση / διαχείριση
விளம்பர பிரசாரம்
viḷampara piracāram
η διαφήμιση
விளம்பர பிரசாரம்
viḷampara piracāram
பணித்துறை
paṇittuṟai
η καριέρα
தேர்ந்தெடுப்பு
tērnteṭuppu
η επιλογή
தேர்ந்தெடுப்பு
tērnteṭuppu
உடனுழைப்பு
uṭaṉuḻaippu
η συνεργασία
காதல் அறிவிப்பு
kātal aṟivippu
η ερωτική εξομολόγηση
காதல் அறிவிப்பு
kātal aṟivippu
சரிவு
carivu
η φθορά / εγκατάλειψη
வரையறை
varaiyaṟai
ο ορισμός
வேறுபாடு
vēṟupāṭu
η διαφορά
கண்டுபிடித்தல்
kaṇṭupiṭittal
η ανακάλυψη
கண்டுபிடித்தல்
kaṇṭupiṭittal
பன்முகத்தன்மை
paṉmukattaṉmai
η ποικιλομορφία
பன்முகத்தன்மை
paṉmukattaṉmai
முயற்சி
muyaṟci
η προσπάθεια
சுதந்திரம்
cutantiram
η ελευθερία
மறைவிடம்
maṟaiviṭam
το κρησφύγετο / η κρύπτη
சுகாதாரம்
cukātāram
η υγιεινή
கற்பனைத்திறன்
kaṟpaṉaittiṟaṉ
η φαντασία
கற்பனைத்திறன்
kaṟpaṉaittiṟaṉ
அழைப்பு
aḻaippu
η πρόσκληση
பெரிதாக்குதல்
peritākkutal
η μεγέθυνση
பெரிதாக்குதல்
peritākkutal
புதுமை
putumai
η καινοτομία
விருப்பத்தேர்வு
viruppattērvu
η δυνατότητα επιλογής
விருப்பத்தேர்வு
viruppattērvu
திட்டமிடல்
tiṭṭamiṭal
ο σχεδιασμός
பிரச்சினை
piracciṉai
το πρόβλημα
பாதுகாப்பு
pātukāppu
η προστασία
பிரதிபலிப்பு
piratipalippu
η αντανάκλαση
பிரதிபலிப்பு
piratipalippu
குடியரசு
kuṭiyaracu
η δημοκρατία
துணிந்து இறங்குதல்
tuṇintu iṟaṅkutal
η διακινδύνευση
துணிந்து இறங்குதல்
tuṇintu iṟaṅkutal
பாதுகாப்பு
pātukāppu
η ασφάλεια
இரகசியம்
irakaciyam
το μυστικό
செக்ஸ்/பாலினம்
ceks/pāliṉam
το φύλο
செக்ஸ்/பாலினம்
ceks/pāliṉam
ஒற்றுமை
oṟṟumai
η αλληλεγγύη
பாரம்பரியம்
pārampariyam
η παράδοση