Λεξιλόγιο

Ηλεκτρικές συσκευές κουζίνας» சமையலறை உபகரணங்கள்

games images

கிண்ணம்
kiṇṇam
το μπολ

games images

காபி இயந்திரம்
kāpi iyantiram
η μηχανή του καφέ

games images

சமையல் பாத்திரம்
camaiyal pāttiram
η κατσαρόλα

games images

உண்பதற்கான கருவிகள்
uṇpataṟkāṉa karuvikaḷ
τα μαχαιροπίρουνα

games images

வெட்டும் பலகை
veṭṭum palakai
η βάση κοπής

games images

உணவு பாத்திரங்கள்
uṇavu pāttiraṅkaḷ
τα πιάτα

games images

பாத்திரங்கழுவி
pāttiraṅkaḻuvi
το πλυντήριο πιάτων

games images

குப்பைத் தொட்டி
kuppait toṭṭi
το δοχείο απορριμμάτων

games images

மின்னடுப்பு
miṉṉaṭuppu
η ηλεκτρική κουζίνα

games images

குழாய்
kuḻāy
η βρύση

games images

ஃபாண்ட்யூ
ḥpāṇṭyū
το φοντί

games images

முள்கரண்டி
muḷkaraṇṭi
το πιρούνι

games images

பொறித்தட்டு
poṟittaṭṭu
το τηγάνι

games images

பூண்டு நசுக்கி
pūṇṭu nacukki
το πιεστικό σκόρδου

games images

எரிவாயு அடுப்பு
erivāyu aṭuppu
η κουζίνα αερίου

games images

கிரில்
kiril
η σχάρα

games images

கத்தி
katti
το μαχαίρι

games images

அகப்பை
akappai
η κουτάλα

games images

நுண்ணலை அடுப்பு
nuṇṇalai aṭuppu
ο φούρνος μικροκυμάτων

games images

கைத்துண்டு
kaittuṇṭu
η χαρτοπετσέτα

games images

கொட்டை நறுக்கி
koṭṭai naṟukki
ο καρυοθραύστης

games images

கடாய்
kaṭāy
το τηγάνι

games images

தட்டு
taṭṭu
το πιάτο

games images

குளிர்சாதனப் பெட்டி
kuḷircātaṉap peṭṭi
το ψυγείο

games images

ஸ்பூன்
spūṉ
το κουτάλι

games images

மேஜைத் துணி
mējait tuṇi
το τραπεζομάντιλο

games images

ரொட்டி சுடுவான்
roṭṭi cuṭuvāṉ
η τοστιέρα

games images

தாம்பாளம்
tāmpāḷam
ο δίσκος σερβιρίσματος

games images

சலவை இயந்திரம்
calavai iyantiram
το πλυντήριο

games images

மத்து
mattu
το σύρμα