Λεξιλόγιο

Αυτοκίνητο» மோட்டார் வண்டி

games images

காற்று வடிப்பி
kāṟṟu vaṭippi
το φίλτρο αέρα

games images

முறிவு
muṟivu
η βλάβη

games images

முகாமில் தங்குபவர்
mukāmil taṅkupavar
το τροχόσπιτο

games images

கார் பேட்டரி
kār pēṭṭari
η μπαταρία του αυτοκινήτου

games images

குழந்தை இருக்கை
kuḻantai irukkai
το παιδικό κάθισμα

games images

சேதம்
cētam
η ζημία

games images

டீசல்
ṭīcal
το ντίζελ

games images

புகை வெளிவிடும் குழாய்
pukai veḷiviṭum kuḻāy
η εξάτμιση

games images

காற்றுப்போன டயர்
kāṟṟuppōṉa ṭayar
το σκασμένο λάστιχο

games images

எரிவாயு நிலையம்
erivāyu nilaiyam
το βενζινάδικο

games images

முகப்பு விளக்கு
mukappu viḷakku
ο προβολέας

games images

வண்டியின் முன்பகுதி
vaṇṭiyiṉ muṉpakuti
το καπό

games images

கார் உயர்த்தி
kār uyartti
ο γρύλος

games images

ஜெர்ரி கேன்
jerri kēṉ
το μπιτόνι

games images

உபயோகமற்ற பொருள்கள் உள்ள இடம்
upayōkamaṟṟa poruḷkaḷ uḷḷa iṭam
το νεκροταφείο αυτοκινήτων

games images

பின்புறம்
piṉpuṟam
το πίσω μέρος

games images

பின்புற விளக்கு
piṉpuṟa viḷakku
το πίσω φως

games images

பின்பக்க தோற்றக் கண்ணாடி
piṉpakka tōṟṟak kaṇṇāṭi
ο καθρέφτης κίνησης πίσω

games images

சவாரி
cavāri
η βόλτα με όχημα

games images

விளிம்பு
viḷimpu
η ζάντα

games images

ஸ்பார்க் பிளக்
spārk piḷak
το μπουζί

games images

வேக அளவி
vēka aḷavi
το στροφόμετρο

games images

டிக்கெட்
ṭikkeṭ
η κλήση τροχαίας

games images

டயர்
ṭayar
το ελαστικό / λάστιχο

games images

இழுத்துச்செல்லும் சேவை
iḻuttuccellum cēvai
η υπηρεσία ρυμούλκησης

games images

விண்டேஜ் கார்
viṇṭēj kār
το αυτοκίνητο αντίκα

games images

சக்கரம்
cakkaram
ο τροχός / η ρόδα