Λεξιλόγιο

Ψώνια» வாங்குதல்

games images

அடுமனை
aṭumaṉai
το αρτοποιείο

games images

பட்டை குறி
paṭṭai kuṟi
ο γραμμωτός κώδικας

games images

புத்தகக் கடை
puttakak kaṭai
το βιβλιοπωλείο

games images

சிற்றுண்டி விடுதி
ciṟṟuṇṭi viṭuti
το καφέ

games images

மருந்துக்கடை
maruntukkaṭai
το φαρμακείο

games images

உலர் சலவை
ular calavai
το καθαριστήριο

games images

பூக் கடை
pūk kaṭai
το ανθοπωλείο

games images

பரிசுப்பொருள்
paricupporuḷ
το δώρο

games images

அங்காடி
aṅkāṭi
η αγορά

games images

சந்தை மண்டபம்
cantai maṇṭapam
ο χώρος αγοράς

games images

செய்தித்தாள் நிலைப்பாட்டை
ceytittāḷ nilaippāṭṭai
το περίπτερο εφημερίδων

games images

மருந்தகம்
maruntakam
το φαρμακείο

games images

அஞ்சல் அலுவலகம்
añcal aluvalakam
το ταχυδρομείο

games images

மண்பாண்ட அங்காடி
maṇpāṇṭa aṅkāṭi
το κεραμοποιείο

games images

விற்பனை
viṟpaṉai
η έκπτωση

games images

கடை
kaṭai
το κατάστημα

games images

பொருள் வாங்குதல்
poruḷ vāṅkutal
τα ψώνια / η αγορά

games images

ஷாப்பிங் பை
ṣāppiṅ pai
η τσάντα για ψώνια

games images

ஷாப்பிங் கூடை
ṣāppiṅ kūṭai
το καλάθι αγορών

games images

ஷாப்பிங் வண்டி
ṣāppiṅ vaṇṭi
το καλάθι αγορών

games images

ஷாப்பிங் சுற்றுலா
ṣāppiṅ cuṟṟulā
η περιήγηση για ψώνια