Rječnik

Kupovina» வாங்குதல்

games images

அடுமனை
aṭumaṉai
pekarnica

games images

பட்டை குறி
paṭṭai kuṟi
crtični kod

games images

புத்தகக் கடை
puttakak kaṭai
knjižara

games images

சிற்றுண்டி விடுதி
ciṟṟuṇṭi viṭuti
kafić

games images

மருந்துக்கடை
maruntukkaṭai
drogerija

games images

உலர் சலவை
ular calavai
kemijska čistionica

games images

பூக் கடை
pūk kaṭai
cvjećarnica

games images

பரிசுப்பொருள்
paricupporuḷ
poklon

games images

அங்காடி
aṅkāṭi
tržnica

games images

சந்தை மண்டபம்
cantai maṇṭapam
natkrivena tržnica

games images

செய்தித்தாள் நிலைப்பாட்டை
ceytittāḷ nilaippāṭṭai
kiosk

games images

மருந்தகம்
maruntakam
ljekarna

games images

அஞ்சல் அலுவலகம்
añcal aluvalakam
pošta

games images

மண்பாண்ட அங்காடி
maṇpāṇṭa aṅkāṭi
lončarstvo

games images

விற்பனை
viṟpaṉai
prodaja

games images

கடை
kaṭai
trgovina

games images

பொருள் வாங்குதல்
poruḷ vāṅkutal
kupovina

games images

ஷாப்பிங் பை
ṣāppiṅ pai
torba za kupovinu

games images

ஷாப்பிங் கூடை
ṣāppiṅ kūṭai
košarica za kupovinu

games images

ஷாப்பிங் வண்டி
ṣāppiṅ vaṇṭi
kolica za kupovinu

games images

ஷாப்பிங் சுற்றுலா
ṣāppiṅ cuṟṟulā
šetnja po trgovinama