სხეული» உடல்
வழுக்கைச் தலை
vaḻukkaic talai
მელოტი თავი
வழுக்கைச் தலை
vaḻukkaic talai
கைரேகை
kairēkai
თითების ანაბეჭდი
முடி வெட்டுதல்
muṭi veṭṭutal
ვარცხნილობა
முடி வெட்டுதல்
muṭi veṭṭutal
ஆள்காட்டி விரல்
āḷkāṭṭi viral
საჩვენებელი თითი
ஆள்காட்டி விரல்
āḷkāṭṭi viral
சிறுநீரகம்
ciṟunīrakam
თირკმელი
மயிர்சுருள்
mayircuruḷ
კულული
எலும்புக் கூடு
elumpuk kūṭu
ჩონჩხი
எலும்புக் கூடு
elumpuk kūṭu
மண்டை ஓடு
maṇṭai ōṭu
თავის ქალა
பச்சை குத்தல்
paccai kuttal
სვირინგი
பச்சை குத்தல்
paccai kuttal
கட்டை விரல்
kaṭṭai viral
ცერა თითი
கால்விரல்
kālviral
ფეხის თითი