Slovná zásoba

Hudba» இசை

games images

அக்கார்டியன்
akkārṭiyaṉ
akordeón

games images

பலேலெய்கா
palēleykā
balalajka

games images

இசைக்குழு
icaikkuḻu
kapela

games images

பாஞ்சோ இசைக்கருவி
pāñcō icaikkaruvi
bendžo

games images

க்ளாரினெட்
kḷāriṉeṭ
klarinet

games images

கச்சேரி
kaccēri
koncert

games images

டிரம்
ṭiram
bubon

games images

டிரம்ஸ்
ṭirams
bicie nástroje

games images

புல்லாங்குழல்
pullāṅkuḻal
flauta

games images

பெரும் பியானோ
perum piyāṉō
klavír - krídlo

games images

கிடார்
kiṭār
gitara

games images

அரங்கு
araṅku
sála

games images

விசைப்பலகை
vicaippalakai
keyboard

games images

மவுத் ஆர்கன்
mavut ārkaṉ
fúkacia harmonika

games images

இசை
icai
hudba

games images

இசை தாள்தாங்கி
icai tāḷtāṅki
stojan na noty

games images

இசைக் குறிப்பு
icaik kuṟippu
nota

games images

இசை ஆர்கன்
icai ārkaṉ
organ

games images

பியானோ
piyāṉō
klavír

games images

சாக்சஃபோன்
cākcaḥpōṉ
saxofón

games images

பாடகர்
pāṭakar
spevák

games images

கம்பி இழை
kampi iḻai
struna

games images

ஊதுகொம்பு
ūtukompu
trúbka

games images

ஊதுகொம்பு வாசிப்பவர்
ūtukompu vācippavar
trubkár

games images

வயலின்
vayaliṉ
husle

games images

வயலின் பெட்டி
vayaliṉ peṭṭi
puzdro na husle

games images

சைலோபோன்
cailōpōṉ
xylofón