Речник

Канцеларија» அலுவலகம்

games images

பந்துமுனை பேனா
pantumuṉai pēṉā
хемијска оловка

games images

இடைவேளை
iṭaivēḷai
пауза

games images

கைப்பெட்டி
kaippeṭṭi
актенташна

games images

வண்ணப் பென்சில்
vaṇṇap peṉcil
дрвена бојица

games images

மாநாடு
mānāṭu
конференција

games images

கலந்தாய்வு அறை
kalantāyvu aṟai
сала за конференције

games images

நகல்
nakal
копија

games images

அடைவு
aṭaivu
именик

games images

கோப்பு
kōppu
датотека

games images

கோப்பு அலமாரி
kōppu alamāri
орман за датотеку

games images

மையூற்று எழுதுகோல்
maiyūṟṟu eḻutukōl
наливперо

games images

கடிதத் தட்டு
kaṭitat taṭṭu
касета за одлагање писама

games images

குறிப்போன்
kuṟippōṉ
маркер

games images

குறிப்பேடு
kuṟippēṭu
свеска

games images

குறிதாள் அட்டை
kuṟitāḷ aṭṭai
нотес

games images

அலுவலகம்
aluvalakam
канцеларија

games images

அலுவலக நாற்காலி
aluvalaka nāṟkāli
канцеларијска столица

games images

மிகைநேரம்
mikainēram
прековремени рад

games images

காகிதக் கவ்வி
kākitak kavvi
спајалица за папир

games images

பென்சில்
peṉcil
оловка

games images

துளைப்பி
tuḷaippi
бушач за папир

games images

பெட்டகம்
peṭṭakam
сеф

games images

கூராக்கி
kūrākki
шиљило

games images

துண்டாக்கப்பட்ட காகிதம்
tuṇṭākkappaṭṭa kākitam
исецкани папир

games images

துருவுகருவி
turuvukaruvi
резач за папир

games images

பிணைப்பு சுழல்
piṇaippu cuḻal
спирални повез

games images

பிணிப்பூசி
piṇippūci
улошци за хефталицу

games images

பிணிக்கை
piṇikkai
хефталица

games images

தட்டெழுத்து இயந்திரம்
taṭṭeḻuttu iyantiram
писаћа машина

games images

பணிநிலையம்
paṇinilaiyam
радно место