Λεξιλόγιο

Επιλέξτε την κατηγορία που θέλετε να μάθετε

Πήγαινε πίσω

uṇarvukaḷ

உணர்வுகள்

uṇarvukaḷ
Συναισθήματα

vilaṅkukaḷ

விலங்குகள்

vilaṅkukaḷ
Ζώα

viḷaiyāṭṭu

விளையாட்டு

viḷaiyāṭṭu
Αθλητισμός

icai

இசை

icai
Μουσική

aluvalakam

அலுவலகம்

aluvalakam
Γραφείο

pāṉaṅkaḷ

பானங்கள்

pāṉaṅkaḷ
Ποτά

makkaḷ

மக்கள்

makkaḷ
Άνθρωποι

kālam

காலம்

kālam
Ώρα

cuṟṟuccūḻal

சுற்றுச்சூழல்

cuṟṟuccūḻal
Περιβάλλον

cippakkaṭṭaṇam

சிப்பக்கட்டணம்

cippakkaṭṭaṇam
Συσκευασία

karuvikaḷ

கருவிகள்

karuvikaḷ
Εργαλεία

pōkkuvarattu

போக்குவரத்து

pōkkuvarattu
Κυκλοφορία

paḻaṅkaḷ

பழங்கள்

paḻaṅkaḷ
Φρούτα

ōyvu nēram

ஓய்வு நேரம்

ōyvu nēram
Ελεύθερος χρόνος

irāṇuvam

இராணுவம்

irāṇuvam
Στρατιωτικά

āṭai

ஆடை

āṭai
Ενδύματα

toṭarpu

தொடர்பு

toṭarpu
Επικοινωνία

toḻilnuṭpam

தொழில்நுட்பம்

toḻilnuṭpam
Τεχνολογία

aṭukkakam

அடுக்ககம்

aṭukkakam
Διαμέρισμα

uṇavu

உணவு

uṇavu
Διατροφή

toḻil

தொழில்

toḻil
Επαγγέλματα

kāykaṟikaḷ

காய்கறிகள்

kāykaṟikaḷ
Λαχανικά

poruṭkaḷ

பொருட்கள்

poruṭkaḷ
Αντικείμενα

kalvi

கல்வி

kalvi
Εκπαίδευση

uṭal

உடல்

uṭal
Σώμα

iyaṟkai

இயற்கை

iyaṟkai
Φύση

niti

நிதி

niti
Οικονομικά

aṟaikkalaṇkaḷ

அறைக்கலண்கள்

aṟaikkalaṇkaḷ
Επίπλωση

matam

மதம்

matam
Θρησκεία

tāvaraṅkaḷ

தாவரங்கள்

tāvaraṅkaḷ
Φυτά

karuttiyalāṉa pataṅkaḷ

கருத்தியலான பதங்கள்

karuttiyalāṉa pataṅkaḷ
Ανεικονικοί / Αφηρημένοι όροι

camaiyalaṟai upakaraṇaṅkaḷ

சமையலறை உபகரணங்கள்

camaiyalaṟai upakaraṇaṅkaḷ
Ηλεκτρικές συσκευές κουζίνας

mūlapporuṭkaḷ

மூலப்பொருட்கள்

mūlapporuṭkaḷ
Υλικά

ārōkkiyam

ஆரோக்கியம்

ārōkkiyam
Υγεία

mōṭṭār vaṇṭi

மோட்டார் வண்டி

mōṭṭār vaṇṭi
Αυτοκίνητο

kalaikaḷ

கலைகள்

kalaikaḷ
Τέχνες

nakaram

நகரம்

nakaram
Πόλη

vāṉilai

வானிலை

vāṉilai
Καιρός

vāṅkutal

வாங்குதல்

vāṅkutal
Ψώνια

kaṭṭiṭakkalai

கட்டிடக்கலை

kaṭṭiṭakkalai
Αρχιτεκτονική

periya vilaṅkukaḷ

பெரிய விலங்குகள்

periya vilaṅkukaḷ
Μεγάλα ζώα

ciṟiya vilaṅkukaḷ

சிறிய விலங்குகள்

ciṟiya vilaṅkukaḷ
Μικρά ζώα