»

பீர் பாட்டில்
pīr pāṭṭil
steklenica za pivo

பாட்டில் மூடி
pāṭṭil mūṭi
kronski zamašek

கப்புச்சினோ காபி
kappucciṉō kāpi
kapučino
கப்புச்சினோ காபி
kappucciṉō kāpi

ஷாம்பைன் கண்ணாடி
ṣāmpaiṉ kaṇṇāṭi
kozarec za šampanjec
ஷாம்பைன் கண்ணாடி
ṣāmpaiṉ kaṇṇāṭi

தக்கைத் திருகாணி
takkait tirukāṇi
odpirač za steklenice
தக்கைத் திருகாணி
takkait tirukāṇi

பழச்சாறு
paḻaccāṟu
sadni sok

பனிக்கட்டி
paṉikkaṭṭi
kocka ledu

கொதி கெண்டி
koti keṇṭi
kotliček za vodo

ஆரஞ்சு சாறு
ārañcu cāṟu
pomarančni sok

நெகிழி கோப்பை
nekiḻi kōppai
plastična skodelica
நெகிழி கோப்பை
nekiḻi kōppai

சிவப்பு ஒயின்
civappu oyiṉ
rdeče vino
சிவப்பு ஒயின்
civappu oyiṉ

உறுஞ்சு குழாய்
uṟuñcu kuḻāy
slamica
உறுஞ்சு குழாய்
uṟuñcu kuḻāy

தேனீர் பாத்திரம்
tēṉīr pāttiram
čajnik
தேனீர் பாத்திரம்
tēṉīr pāttiram

வெப்பக்காப்புக் குடுவை
veppakkāppuk kuṭuvai
termovka
வெப்பக்காப்புக் குடுவை
veppakkāppuk kuṭuvai

வெள்ளை ஒயின்
veḷḷai oyiṉ
belo vino