»

அக்கார்டியன்
akkārṭiyaṉ
Fizarmonika

பலேலெய்கா
palēleykā
Balalaika

பாஞ்சோ இசைக்கருவி
pāñcō icaikkaruvi
Banzho
பாஞ்சோ இசைக்கருவி
pāñcō icaikkaruvi

க்ளாரினெட்
kḷāriṉeṭ
Klarineta

புல்லாங்குழல்
pullāṅkuḻal
Flauta

பெரும் பியானோ
perum piyāṉō
Pianoja e madhe
பெரும் பியானோ
perum piyāṉō

விசைப்பலகை
vicaippalakai
Kibordi

மவுத் ஆர்கன்
mavut ārkaṉ
Organi gojor

இசை தாள்தாங்கி
icai tāḷtāṅki
Platoja e muzikës
இசை தாள்தாங்கி
icai tāḷtāṅki

இசைக் குறிப்பு
icaik kuṟippu
Nota
இசைக் குறிப்பு
icaik kuṟippu

இசை ஆர்கன்
icai ārkaṉ
Organoja

சாக்சஃபோன்
cākcaḥpōṉ
Saksofoni

ஊதுகொம்பு வாசிப்பவர்
ūtukompu vācippavar
Trombisti
ஊதுகொம்பு வாசிப்பவர்
ūtukompu vācippavar

வயலின் பெட்டி
vayaliṉ peṭṭi
Çantë violine
வயலின் பெட்டி
vayaliṉ peṭṭi

சைலோபோன்
cailōpōṉ
Ksilofoni