Kelime bilgisi

Öğrenmek istediğiniz kategoriyi seçin

Geri gitmek

uṇarvukaḷ

உணர்வுகள்

uṇarvukaḷ
Duygular

vilaṅkukaḷ

விலங்குகள்

vilaṅkukaḷ
Hayvanlar

viḷaiyāṭṭu

விளையாட்டு

viḷaiyāṭṭu
Spor

icai

இசை

icai
Müzik

aluvalakam

அலுவலகம்

aluvalakam
Ofis

pāṉaṅkaḷ

பானங்கள்

pāṉaṅkaḷ
İçkiler

makkaḷ

மக்கள்

makkaḷ
İnsanlar

kālam

காலம்

kālam
Zaman

cuṟṟuccūḻal

சுற்றுச்சூழல்

cuṟṟuccūḻal
Çevre

cippakkaṭṭaṇam

சிப்பக்கட்டணம்

cippakkaṭṭaṇam
Paketleme

karuvikaḷ

கருவிகள்

karuvikaḷ
Araçlar

pōkkuvarattu

போக்குவரத்து

pōkkuvarattu
Trafik

paḻaṅkaḷ

பழங்கள்

paḻaṅkaḷ
Meyveler

ōyvu nēram

ஓய்வு நேரம்

ōyvu nēram
Boş vakıt

irāṇuvam

இராணுவம்

irāṇuvam
Askeri

āṭai

ஆடை

āṭai
Giyim

toṭarpu

தொடர்பு

toṭarpu
İletişim

toḻilnuṭpam

தொழில்நுட்பம்

toḻilnuṭpam
Teknoloji

aṭukkakam

அடுக்ககம்

aṭukkakam
Daire

uṇavu

உணவு

uṇavu
Gıda

toḻil

தொழில்

toḻil
Meslekler

kāykaṟikaḷ

காய்கறிகள்

kāykaṟikaḷ
Sebze

poruṭkaḷ

பொருட்கள்

poruṭkaḷ
Nesneler

kalvi

கல்வி

kalvi
Eğitim

uṭal

உடல்

uṭal
Vücut

iyaṟkai

இயற்கை

iyaṟkai
Doğa

niti

நிதி

niti
Finans

aṟaikkalaṇkaḷ

அறைக்கலண்கள்

aṟaikkalaṇkaḷ
Mobilya

matam

மதம்

matam
Din

tāvaraṅkaḷ

தாவரங்கள்

tāvaraṅkaḷ
Bitkiler

karuttiyalāṉa pataṅkaḷ

கருத்தியலான பதங்கள்

karuttiyalāṉa pataṅkaḷ
Soyut terimler

camaiyalaṟai upakaraṇaṅkaḷ

சமையலறை உபகரணங்கள்

camaiyalaṟai upakaraṇaṅkaḷ
Mutfak aletleri

mūlapporuṭkaḷ

மூலப்பொருட்கள்

mūlapporuṭkaḷ
Malzemeler

ārōkkiyam

ஆரோக்கியம்

ārōkkiyam
Sağlık

mōṭṭār vaṇṭi

மோட்டார் வண்டி

mōṭṭār vaṇṭi
Araba

kalaikaḷ

கலைகள்

kalaikaḷ
Sanat

nakaram

நகரம்

nakaram
Şehir

vāṉilai

வானிலை

vāṉilai
Hava

vāṅkutal

வாங்குதல்

vāṅkutal
Alışveriş

kaṭṭiṭakkalai

கட்டிடக்கலை

kaṭṭiṭakkalai
Mimari

periya vilaṅkukaḷ

பெரிய விலங்குகள்

periya vilaṅkukaḷ
Büyük hayvanlar

ciṟiya vilaṅkukaḷ

சிறிய விலங்குகள்

ciṟiya vilaṅkukaḷ
Küçük hayvanlar